slider-1.jpg

Beurswand Huren Bunnik? Offertes aanvragen

Direct uw Huur Beurswand Offerte en KRIJG UW BEURSWAND AL BINNEN 7 DAGEN

100% Zonder Verplichting

100% Zonder Verplichting

Binnen 1 Dag een Huur Beurswand Prijsindicatie in uw mailbox

Binnen 1 Dag een Huur Beurswand Prijsindicatie in uw mailbox

Levertijd vanaf een week

Levertijd vanaf een week

HUUR UW HERBRUIKBARE BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…

MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

HUUR BEURSWAND IN BunnikEVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals

=> Opbouwen en Afbouwen

=> Professionele Transport Service

=> Inrichting / Accessoires

=> Premium LED Lampen

STANDBOUW ONTWERP EN DESIGN VAN HET GEPRINT TEXTIEL

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

STANDBOUW INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen zelfs de volledige beursstand inrichting voor u regelen. Van meubels tot gewenste randapparatuur. En van koffiezetter tot beamer.

OP- EN AFBOUW & BEURSSTAND VERVOER

Onze zeer kwalitatieve vervoer service ontzorgt u nog verder. En laat uw standbouwproject zelfs door ons bouwen en demonteren. Wel zo makkelijk!

PROFESSIONELE LED VERLICHTING

Met de professionele LED Spots Verlichting en LED integratie oplossing maakt u de beurswand 100% af!

Wat onze klanten van ons vinden

Beurswand Huren

Beurswand Kopen Bunnik ook mogelijk.

We bieden altijd maatwerk voor uw gekochte (of gehuurde) beurswand aangepast aan uw beurs eisen. U kunt zelfs kiezen uit: een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand... of zelfs volledige inrichting en accessoires! Deze kosten zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beurswand

797 / huur & koop
 • Complete Beursstand
 • Frames
 • Hoogwaardige Visuals
 • Maatwerk Consult
 • Volledige Support

Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beursstand +
 • Aanvullende Full Service Diensten
 • Vervoer Beurslocatie
 • Constructie Stand
 • Maatwerk Advies
 • Volledige Service
 • Volledige Support
Populair

Complete Beursdeelname

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende landen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel Standbouwers die kwalitatieve aluminium standbouw leveren. De meeste steden hebben lokale standbouwers, maar veel beursstand leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een standbouw per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw beursdeelname in Bunnik die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het indienen van de Huur Beurswand Offerte?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

  OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343

  Call Now Button