slider-1.jpg

Huur Beurswand Bilthoven? Prijsopgaven ontvangen

Ontvang Direct uw Verhuur Beurswand Offerte en KRIJG UW BEURSWAND AL BINNEN 1 WEEK GELEVERD

100% Zonder Verplichting

100% Zonder Verplichting

Binnen 24 Uur uw Huur Beurswand Prijsindicatie per email

Binnen 24 Uur uw Huur Beurswand Prijsindicatie per email

Levertijd vanaf 1 week

Levertijd vanaf 1 week

HUUR UW MODULAIRE BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…

MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

HUUR BEURSWAND EVENTUEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design

=> Montage en Demontage

=> Transport Dienstverlening

=> Meubels / Accessoires

=> Premium LED Sfeer Verlichting

STANDBOUW ONTWERP EN VISUAL DESIGN

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

STANDBOUW INRICHTING EN AANKLEDING

Wij kunnen ook uw complete beursstand inrichting verzorgen. Van meubels tot gewenste randapparatuur. En van koffiezetter en koelkast tot beamer.

MONTAGE EN DEMONTAGE & BEURSWAND VERVOER

Onze zeer ervaren transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw beurswand zelfs door ons op- en afbouwen. Wel zo makkelijk!

PROFESSIONELE LED VERLICHTING

Met onze professionele LED Spot en LED integratie oplossing maakt u uw standbouw project en beursstand helemaal af!

Wat onze klanten van ons vinden

Beurswand Huren Bilthoven

We bieden altijd maatwerk voor uw gekochte (en gehuurde) beurswand op basis van uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit: een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand... of zelfs complete inrichting en accessoires! Deze indicaties geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beurswand

797 / huur & koop
 • Complete Beurswand
 • Frames
 • Visuals
 • Maatwerk Advies
 • Full Support

+ Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beurswand +
 • Extra Diensten
 • Vervoer Beursgebouw
 • Constructie Beursstand
 • Maatwerk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Populair

Volledige Ontzorging

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel Standbouwers die goede aluminium beursstands leveren. De meeste plaatsen hebben lokale standbouwer specialisten, maar veel beursstand leveranciers werken ook landelijk en zelfs buiten Nederland. Daarom verschilt de af te nemen service rondom het huren of kopen van uw beursstands per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw beurswand in Bilthoven die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het indienen van uw Huur Beursstand Prijsindicatie?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

  OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343

  Call Now Button