slider-1.jpg

Huur Beurswand Lochem? Prijsopgave ontvangen

Ontvang Direct uw Huur Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSWAND BINNEN 7 DAGEN OP UW LOCATIE

100% Vrijblijvend

100% Vrijblijvend

Binnen 1 Dag uw Huur Beurswand Prijsindicatie per email

Binnen 1 Dag uw Huur Beurswand Prijsindicatie per email

Levertijd vanaf 1 week

Levertijd vanaf 1 week

HUUR UW HERBRUIKBARE BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…

MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

HUUR BEURSWAND IN LochemOPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals

=> Montage

=> Transport Service

=> Inrichting / Overige Benodigdheden

=> Premium LED Sfeer Lampen

STANDBOUW ONTWERP EN DESIGN VAN UW VISUALS

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

STANDBOUW INRICHTING EN AANKLEDING

Wij kunnen ook uw volledige standbouw inrichting voor u regelen. Van alle meubels tot benodigde randapparatuur. En van keukenmachines tot presentatiemiddelen.

OP- EN AFBOUW & BEURSSTAND TRANSPORT

Onze zeer ervaren vervoer service ontzorgt u nog verder. En laat uw beursstand zelfs door ons op- en afbouwen. Wel zo makkelijk!

TOP OF THE LINE LED VERLICHTING

Met de innovatieve LED Spots Verlichting en LED integratie oplossing maakt u uw standbouw project en beursstand volledig af!

Wat onze klanten van ons vinden

Beurswand Huren

Beurswand Kopen Lochem ook mogelijk.

We bieden altijd maatwerk voor uw gekochte (of gehuurde) beurswand op basis van uw beurs eisen. U kunt altijd kiezen uit: een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand... of zelfs volledige inrichting en accessoires! De hier genoemde prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beurswand

797 / huur & koop
 • Complete Beursstand
 • Aluminium Frames
 • Hoogwaardige Visuals
 • Persoonlijk Consult
 • Volledige Support

+ Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beursstand +
 • Extra Diensten
 • Transport Beursgebouw
 • Op- en Afbouw Beurswand
 • Persoonlijk Advies
 • Volledige Service
 • Volledige Support
Populair

Complete Beursdeelname

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel Standbouwers die kwalitatieve aluminium beurswanden leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwer specialisten, maar veel standbouw bedrijven werken ook landelijk en zelfs buiten Nederland. Daarom verschilt de af te nemen dienstverlening rondom het huren of kopen van uw beurswanden per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw beurswand in Lochem die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het indienen van uw Huur Beursstand Prijsindicatie?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

  OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343

  Call Now Button