slider-1.jpg

Beurswand Huren Hillegom? Offerte aanvragen

Ontvang Direct uw Huur Beurswand Offerte en KRIJG UW BEURSWAND BINNEN 7 DAGEN OP UW LOCATIE

100% Vrijblijvend

100% Vrijblijvend

Binnen 1 Dag uw Huur Beurswand Prijsopgave per email ontvangen

Binnen 1 Dag uw Huur Beurswand Prijsopgave per email ontvangen

Levertijd vanaf 1 week

Levertijd vanaf 1 week

HUUR UW MODULAIRE BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…

MAAR STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

HUUR BEURSWAND IN HillegomOPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints

=> Op- en Afbouw

=> Transport Service

=> Inrichting / Accessoires

=> Premium LED Sfeer Lampen

STANDBOUW ONTWERP EN DESIGN VAN UW PRINTS

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en de visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

BEURSWAND INRICHTING EN AANKLEDING

Wij kunnen zelfs de complete standbouw inrichting regelen. Van alle meubels tot benodigde randapparatuur. En van koffiezetter en koelkast tot presentatiemiddelen.

(DE)MONTAGE & BEURSWAND VERVOER

Onze ervaren transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw standbouwproject zelfs door ons op- en afbouwen. Ideaal!

PROFESSIONELE LED VERLICHTING

Met onze innovatieve LED Spot en LED integratie oplossing maakt u de standbouw project en beursstand helemaal af!

Wat onze klanten van ons vinden

Beurswand Huren

Beurswand Kopen Hillegom ook mogelijk.

We bieden altijd maatwerk voor uw gekochte (en gehuurde) beurswand ingericht op uw beurs behoefte. U kunt zelfs kiezen uit: een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand... of zelfs complete inrichting en aankleding! De genoemde kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beurswand

797 / huur & koop
 • Complete Beurswand
 • Aluminium Frames
 • Hoogwaardige Visuals
 • Persoonlijk Consult
 • 100% Support

+ Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beurswand +
 • Aanvullende Full Service Dienstverlening
 • Transport Beurslocatie
 • Montage Beurswand
 • Persoonlijk Advies
 • 100% Service
 • 100% Support
Populair

Volledige Ontzorging

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen deelneemt zijn wij de juiste flexibele . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel Standbouwers die goede aluminium beursstands leveren. De meeste steden hebben lokale standbouwer specialisten, maar veel standbouw bedrijven werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van uw beursstands per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw project in Hillegom die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het aanvragen van de Huur Offerte?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

  Ons  werkgebied

  OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343

  Call Now Button