slider-1.jpg

Huur Beurswand Heelsum? Offerte aanvragen

Ontvang Direct uw Verhuur Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSWAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE

100% Zonder Verplichting

100% Zonder Verplichting

Binnen 1 Dag een Huur Beurswand Prijsopgave in uw mailbox

Binnen 1 Dag een Huur Beurswand Prijsopgave in uw mailbox

Levertijd binnen 7 dagen

Levertijd binnen 7 dagen

HUUR UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…

MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

HUUR BEURSWAND OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints

=> Montage en Demontage

=> Professionele Transport

=> Meubels / Overige Benodigdheden

=> Premium LED Sfeer Verlichting

BEURSSTAND ONTWERP EN DESIGN VAN UW VISUALS

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en de visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

STANDBOUW INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen zelfs de volledige beurswand inrichting voor u verzorgen. Van meubels tot gewenste apparatuur. En van keukenbenodigdheden tot beamer.

(DE)MONTAGE & BEURSSTAND TRANSPORT

Onze zeer kwalitatieve transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw beurswand zelfs door ons op- en afbouwen. Ideaal!

PROFESSIONELE LED VERLICHTING

Met onze innovatieve LED Spot Verlichting en LED integratie oplossing maakt u de beurswand 100% af!

Wat onze klanten van ons vinden:

Beurswand Huren Heelsum

Beurswand Kopen Heelsum ook mogelijk.

We bieden u altijd maatwerk voor uw gekochte (of gehuurde) beurswand aangepast aan uw functionele wensen. U kunt altijd kiezen uit: een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand... of zelfs volledige inrichting en accessoires! Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beursstand

797 / huur & koop
 • Complete Beursstand
 • Frames
 • Hoogwaardige Visuals
 • Maatwerk Advies
 • 100% Support

+ Volledige Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beursstand +
 • Full Service Dienstverlening
 • Vervoer Beursgebouw
 • Op- en Afbouw Stand
 • Maatwerk Advies
 • 100% Service
 • 100% Support
Populair

Complete Beursdeelname

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel Standbouwers die hoogwaardige aluminium beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwer specialisten, maar veel beurswand leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de af te nemen service rondom het huren of kopen van een beursstands per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw beurswand in Heelsum die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het indienen van de Beursstand Offerte?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

  OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343

  Call Now Button